ulotna chwila pisze: jeszcze muszę zdobyć biały papier do pieczenia, a jak nie znajdę, to kupię kalke techniczną
ulotna chwila pisze:u mnie na odwrót , a ten ciemny do mnie jakoś nie przemawia
Baś_22 pisze:ulotna chwila pisze:u mnie na odwrót , a ten ciemny do mnie jakoś nie przemawia
ja jakoś nie widzę specjalnie różnicy a czemu Ci nie odpowiada? źle się piecze czy co?
ulotna chwila pisze: A i żeby nie było- ten ARTYZM na ciasteczkach to autorskie dzieło mojego Miśka
Baś_22 pisze:ulotna chwila pisze: A i żeby nie było- ten ARTYZM na ciasteczkach to autorskie dzieło mojego Miśka
tereklo pisze: Może mnie kto sowieci o co chodzi z tym dublem tematu ciasteczkowego?
Sz_elka pisze:... to na razie nie myśl, tylko odpoczywaj - "młyn" nie zając, nie ucieknie![devil]
A po powrocie z nowymi siłami "Himalaje" przeskoczysz!
tereklo pisze: Po powrocie wezmę się za orzeszki, obowiązkowe w każde zimowe święta.
Sz_elka pisze:tereklo pisze: Po powrocie wezmę się za orzeszki, obowiązkowe w każde zimowe święta.
... co znaczy się "wezmę się"?!!!
tereklo pisze:Sz_elka pisze:tereklo pisze: Po powrocie wezmę się za orzeszki, obowiązkowe w każde zimowe święta.
... co znaczy się "wezmę się"?!!!
Upieke ciasteczka - orzeszki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości