... o tym właśnie wcześniej wspominałem hehe wysiane do suchej ziemi to w sumie równie dobrze mogły być jeszcze parę dni w paczce ...w oczekiwaniu na lepsze te niezależne od kosmosu warunkiRzodkiewki z liścia i z owocu wschodziły właściwie razem, bo akurat była taka susza po drodze, że leżały w ziemi i wogóle nie brały się za kiełkowanie
Cebulka pisze:Chyba że wytłumaczeniem jest fakt, że cały ten księżyc to o kant d**y otrzec
tomicron pisze:Cebulka pisze:Chyba że wytłumaczeniem jest fakt, że cały ten księżyc to o kant d**y otrzec
Hehe, a u nas się mówi "o kant d**y potłuc"
tomicron pisze:Cebulka pisze:Chyba że wytłumaczeniem jest fakt, że cały ten księżyc to o kant d**y otrzec
koliberek pisze:tomicron pisze:Cebulka pisze:Chyba że wytłumaczeniem jest fakt, że cały ten księżyc to o kant d**y otrzec
a u nas: o kant d...y rozbic
Ale , ze Basia jako specjalista od ksiezyca nie skomentowala wynikow
Baś_22 pisze:Koli a co tu komentować ja sieję w kwadrze korzenia (kalendarz Przybylaka) i zawsze się udaje
Może to zalezy jaki kalendarz, bo jest ich taka masa a każdy różni się od siebie
Cebulka pisze:Basiu, tak przemyślałam co napisałaś i mam w końcu prośbę
W pierwszym poście są daty kiedy siałam którą rzodkiewkę - czy możesz proszę sprawdzić, jak te daty mają się do Przybylaka?
Tzn czy któreś a nich akurat są trafione 'dobrze kalendarzowo ' wg Przybylaka i które?
Cebulka pisze:Czy pamiętasz kiedy ci z Żyjącego Ogrodu polecają siac rzodkiewkę? Korzeń czy owoc?
Cebulka pisze:Nic cholera to nie wyjaśniło
Miałam nadzieję że może te co u mnie były z kwiatu i owocu czyli te ładne będą jako korzeń u Przybylaka a tu tylna dolna...
koliberek pisze:Cebulka pisze:No ale przynajmniej wiadomo dlaczego, te brzydkie sa brzydkie hahaha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości