Onaela pisze:Oj,Cebulko,tak ładnie prosisz,a mnie nie bardzo sie chce i czasu mało
Onaela pisze: No,słowem ciagle mi jakieś "lekcje " zadajesz A to wakacje przecież
Onaela pisze: Wszystkich nazw nie znam,ale troche tak.Coś tam skrobnę w wolnej chwili moze Mikrosek mi pomoże,bo sporo moich okazów jeszcze w ubiegłym roku kwitło o Jej ogrodzie
Cebulka pisze:A takie niedyskretne pytanko - już któryś raz widzę ten słupek z powojnikiem (chyba) - czy to jest częśc łuku? całej bramki? Czy bramki jeszcze nie ma bo czeka, aż powojnik się wzmocni?
kasienka30 pisze:mnie sie tez bardzo podoba krokosmia jakbys miala Basiu ciut za duzo to bardzo prosze
Onaela pisze:Basiu-czy tą poprzednią cięzka zimę Krokosmia wytrzymała CI w gruncie
Onaela pisze:Jakbyś miała przypadkiem nadmiar-to wiesz.....
Onaela pisze:buuu fotosik nie działa
Onaela pisze:Pisałam wcześniej,ze moznaby się pokusic o zestawienie na jednej rabatce lilii i liliowców kwitnacych w tym samym terminie. i pasujących do siebie kolorystycznie..Myślę,ze trzeba posadzic ok.3 cebule lilii i jedna kępke liliowca aby się równoważyły" masą zieloną."Sama jestem bardzo ciekawa,jak taki mariaż by wygladał Muszę sie rozejrzec za miejscem na taką rabatkę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości