Nasze zwierzaki

Nasi milusińscy, nasze osiągnięcia, przyroda, wszelkie zdjęcia artystyczne

Postautor: Cebulka » pt mar 26, 2010 1:11 pm

Teraz zwierzaki mafii małopolsko-sląskiej :)

Koliberkowa Burka:
Obrazek

oraz Max - młody malamut Ani, siostry Koli :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ile czasu schodzi żeby ruchliwemu szczeniakowi zrobić choć kilka nieruszonych zdjęć w pomieszczeniu... Dlugo [lol]
Śpieszmy się czynić dobro
Awatar użytkownika
Cebulka
Administrator

Postautor: belva » pt mar 26, 2010 3:44 pm

Sliczne zwierzaczki!! A na tym pierwszym zdjeciu to ten pies wyglada jak kot [shock] [shock] :D
Awatar użytkownika
belva
Weterani

Postautor: mietek » pt mar 26, 2010 3:51 pm

belva pisze:Na tym pierwszym zdjeciu to ten pies wyglada jak kot [shock] [shock] :D

[hahaha] [hahaha] [hahaha]

mietek [lol]
Awatar użytkownika
mietek
Weterani

Postautor: Susane » pt mar 26, 2010 9:55 pm

Śliczne zwierzaki [super] ,też kocham te futrzaki
Awatar użytkownika
Susane
Weterani

Postautor: melisa34 » sob mar 27, 2010 2:18 pm

Słodkie zwierzaki, a piesio tak ślicznie śpi:)

Moje koty umieściłam na "garnku", zapraszam do oglądania:) http://www.garnek.pl/melis34
Awatar użytkownika
melisa34
Ekoludki

Postautor: Susane » sob mar 27, 2010 9:32 pm

Melisko piękne te buraski wszystkie
Awatar użytkownika
Susane
Weterani

Postautor: ewalukas » wt mar 30, 2010 10:37 am

moje "paskudy" [lol]

pekińczyk:

Obrazek

Obrazek

niesamowicie wredna małpa [lol] dzieci toleruje tylko nasz własne :D obce by pożarł, podobnież jak klejnoty obcych mężczyzn 8) ale ogólnie taki kochany kochany jest :D
Nie da sobą pomiatać i rządzić. W ubiegłym roku pogryzł tak swojego "brata", że trzeba było na zastrzyki z antybiotyku jeździć.

A oto i jego "brat" ;) Labrador:

Obrazek

tak sypiał jak był "mały":

Obrazek

a tutaj obaj w 2008:

Obrazek

i oczywiście Tolek (labrad.) też kochany, Julka na nim jak na koniu jeździ [lol] biegać psiak ma gdzie, uwielbiaa pływać w stawie w przeciwieństwie to Bobusia (pekin.), który to wszystko robi aby łapek nie zamoczyć [lol]
ewalukas
Ekoludki

Postautor: melisa34 » wt mar 30, 2010 11:45 am

Widać, że się kochają:)
Awatar użytkownika
melisa34
Ekoludki

Postautor: Tosia » śr mar 31, 2010 5:10 am

Ewo pieski cudowne [tuli] , a najlepsze wtedy kiedy śpią [lol]
Pozdrowienia Tosia.
Awatar użytkownika
Tosia
Weterani

Postautor: ewalukas » śr mar 31, 2010 9:13 am

no teraz to już jeden przełazi bez problemu pod drugim [lol] a najlepiej wyglądają jak tak stoją - labrador, a pod jego brzuchem pekińczyk ;)
ewalukas
Ekoludki

Postautor: Susane » śr mar 31, 2010 2:45 pm

Obrazek
To Neo
Obrazek
trudno zrobic fotkę w ruchu,patyk pomaga
Obrazek
Awatar użytkownika
Susane
Weterani

Postautor: gruby miś » śr mar 31, 2010 2:51 pm

neo wygląda wesolutko :)
Awatar użytkownika
gruby miś
Weterani

Postautor: ewalukas » śr mar 31, 2010 3:07 pm

dzisiejsze [lol]

Obrazek
ewalukas
Ekoludki

Postautor: gruby miś » śr mar 31, 2010 3:25 pm

a ten wygląda na poważnego kolesia!
Awatar użytkownika
gruby miś
Weterani

Postautor: ewalukas » śr mar 31, 2010 3:40 pm

z racji tego, że jest większy próbował rządzić ;) ale pekińczyk skutecznie go do tego zniechęcił [lol] poważny to on jest jak się powie "Tolek masz" [rol]
ewalukas
Ekoludki

Postautor: Susane » śr mar 31, 2010 6:24 pm

Neo ma niespożyte pokłady energii,z natury bardzo towarzyski pies,uwielbia bawić się z dziećmi ganiać uciekać,a kiedy wchodzimy do domu to zawsze zabiera komus kapcia i ucieka,lubi jak sie go gania zeby mu go odebrac :D

Labrador Tolek śliczny :D
Awatar użytkownika
Susane
Weterani

Postautor: Tosia » śr mar 31, 2010 7:00 pm

ewalukas pisze: poważny to on jest jak się powie "Tolek masz" [rol]

Skąd ja to znam [lol] nasz tak samo reaguje i potem czeka kiedy coś z kieszeni się wyciągnie.Nawet z wody wtedy wychodzi [lol]

Neo śliczny, ale co to za rasa, [?]
Pozdrowienia Tosia.
Awatar użytkownika
Tosia
Weterani

Postautor: ewalukas » śr mar 31, 2010 7:09 pm

Neo piękności [lol] ja się nie mogłam przyzwyczaić do krótkiej sierści Tolka. Wszystkie poprzednie psiaki miałamm długowłose ;)

Jeżeli chodzi o "masz" to nasz na to słowo najpierw siada, potem się kładzie, znów siada i podaje jedną łapę, drugą i czeka [lol]
ewalukas
Ekoludki

Postautor: Susane » śr mar 31, 2010 7:15 pm

Neo to cocerspaniel angielski
Awatar użytkownika
Susane
Weterani

Postautor: Tosia » czw kwie 01, 2010 4:50 am

ewalukas pisze:
Jeżeli chodzi o "masz" to nasz na to słowo najpierw siada, potem się kładzie, znów siada i podaje jedną łapę, drugą i czeka [lol]

i czeka na głaskanie, wprost to uwielbia [lol].
Pozdrowienia Tosia.
Awatar użytkownika
Tosia
Weterani

Postautor: żabcia » czw kwie 01, 2010 8:26 pm

Słuchajcie wiem co napisałam 13go i 18go lutego,ale,ale,ale...cztery dni temu moi młodzi poszli na spacer i przypałętała się za nimi sunia,której nikt nie chciał wpuscić na teren,ale ona tak strasznie chciała do nas i tak wsadziła łeb w kratki od bramy że musiałam wyjść i ten jej łeb na siłę wyciągnąć.odganiałam ją jak tylko mogłam,znów wsadziła tak łeb że sama by nie wyjęła,ona była taka zmęczona że wpuściłam ją na podwórko i dałam pić [diabel] ,no i zaczęło się.Została na noc [zly] ,w nocy koszmar,tylko wstałam do łazienki,pies za mna i piszczy że zamknęłam drzwi,[wszędzie za mną jak roczne dziecko],musiałam sobie wziąść dzień urlopu [zly] -na następny dzień.Zaczęłam szukać po lecznicach weterynaryjnych-czy ktoś jej nie szuka.Niestety.po ogloszeniach-niestety,Chwilowo nie mogę wkleić jej zdjęcia,ale wygląda jak miniaturka mojej bokserki-tylko na krótszych łapkach.Jest jakaś pomieszana.Jest bardzo ładna,bardzo mądra,bardzo młodziutka,bardzo czysta.No i po czterech dniach doszliśmy do rodzinnego porozumienia że zostaje. [rol] .Wszyscy tolerują że niesamowicie piszczy jak wychodzę o 6tej rano do pracy-po prostu gonia ją na miejsce mój 84letni wujek wypuszcza ją w dzień[czego nie robił z moimi sukami],karmi ją.Tylko jutro muszę z nią pojechać do weterynarza,żeby ją obejrzał ,odrobaczył i odpchlił.Ona się zaczyna robić PRZEKOCHANA [oops] [oops] .Z synową stwierdziłyśmy,że ona się nikomu nie zgubiła,tylko ktoś jej się chciał pozbyć.Jest wiele rzeczy które o tym świadczą.Jestem sama na siebie wściekła,a miało być tak pięknie po 17tu latach obowiązków z psami [zly] , [zly] , [zly] , [zly] , [zly] ,ale,ale ale-nie oddam już jej [diabel] , [diabel] [diabel] .
Awatar użytkownika
żabcia
Weterani

Postautor: gruby miś » czw kwie 01, 2010 9:16 pm

oj, jak tak przyszła, to po prostu jest WASZA! [tuli]
Awatar użytkownika
gruby miś
Weterani

Postautor: Susane » czw kwie 01, 2010 9:42 pm

żabcia pisze: a miało być tak pięknie po 17tu latach obowiązków z psami [zly] , [zly] , [zly] , [zly] , [zly] ,ale,ale ale-nie oddam już jej [diabel] , [diabel] [diabel] .

i pmyśleć że takie małe psiątko instynkt poprowadził tam gdzie będzie mu dobrze,wiedziało kogo wybrać na właściciela [tuli]
Awatar użytkownika
Susane
Weterani

Postautor: amita » czw kwie 01, 2010 11:17 pm

Susan,bardzo trafnie to ujełaś a raczej wyjełaś mi spod klawiatury.Dodam tylko,że Żabciu,ona Cię [serce]
Gwiżdżę na wszystko,zadzieram głowę,oglądam drzewa mandarynkowe.A sekret tego jest wciąż ten sam,że ciasny kaftan na sobie mam.
Awatar użytkownika
amita
Weterani

Postautor: Tosia » pt kwie 02, 2010 4:56 am

Żabciu wcale mnie to nie dziwi że cię wybrała, po prostu psy czują kto je kocha. [tuli]

W ubiegłym tygodniu kiedy byłam w lesie na spacerze, pogoniły mnie dwa owczarki niemieckie, jeden długo włosy a jeden z krótkim, były po prostu śliczne i myślałam że to od osób które łapią ryby, ale jak się okazało na następny dzień znowu kogoś pogoniły i ktoś zadzwonił do schroniska i je zabrali.Ale najlepsze jest w tym to że poszły znowu do ludzi i tam z nimi zachowywały się tak jakby ich znały, słuchały wszystkich poleceń i nie chciały odejść jak przyjechali ze schroniska, czyli też pewno je ktoś wypuścił [zly] tylko że one nie miały tyle szczęścia co twoja sunia Żabciu, bo ci z którymi siedziały nad wodą już mieli psy i też owczarki więc nie mogli ich zabrać. :( Zresztą to nie pierwszy u nas taki wypadek , bardzo często to się zdarza, kiedyś sama byłam świadkiem jak wyrzucili haski z auta i odjechali, a ja idiotka myślałam że przyjechali na ryby a psa puścili pobiegać [zly]
Pozdrowienia Tosia.
Awatar użytkownika
Tosia
Weterani

Postautor: żabcia » pt kwie 02, 2010 7:51 pm

Ojejku.dziś wcześniej wyszliśmy z pracy przed Świętami i ja zamiast na zakupy to do domu po psa i do weterynarza na kontrolę.Od razu ujęła czterech weterynarzy[bo to duża lecznica],a ona niesamowity przymiluch.Ma między rokiem a półtora,założyłam jej książeczkę zdrowia,została zaszczepiona przeciw wściekliźnie,za dwa tygodnie następne szczepienia,dostałam proszki na odrobaczenie[dostanie je rano z szyneczką [diabel] ],preparat na odpchlenie i przeciw kleszczom,potem pojechałyśmy do sklepy po nową miseczkę,nową obróżkę z łańcuszka i śliczne nowe posłanie[wreszcie mam fotele tylko dla siebie i nie leży mi na kolanach z mordką na laptopie [lol] ,jest to jakiś mieszaniec lekarz nie umiał określić rasy,zasugerował nazwę.. z która się nigdy nie spotkałam.Tak jak wszyscy w domu byliśmy zgodni że przez jakiś dłuższy czas żadnego psa w domu,tak teraz nikt jej nie odda.Mój wujek 84letni,jest u mnie ponad 3 lata i dla niego pies to tylko przy budzie.Moje dwie bokserki w ogóle dla niego nie istniały.A tą wypuszcza na dwór,karmi jak jestem w pracy,rozmawia do niej .Mało tego klatka z szynszylą stoi na podłodze,na moje bokserki szynszyla się rzucała przez kratki,a teraz po 5ciu dniach wąchają się noskami i jedna do drugiej po swojemu piszczy,istny przewrót w domu.Słuchajcie,jutro sobota ,psychiatra już nie przyjmuje,ale jak stwierdzicie że ze mną coś nie tak to powiedzcie :? dzis odebrałam aparat z naprawy ,jak mi się uda to pokażę jak sunia wygląda.Ogólnie dla każdego jego pies jest najpiekniejszy,a dla nas jest to miniaturka uśpionej Sziruni,patrząc z boku,to cała bokserka o takiej samej maści jak ona tylko na krótszych łapkach i mordkę. ma szczuplejszą.
Awatar użytkownika
żabcia
Weterani

Postautor: Tosia » pt kwie 02, 2010 8:25 pm

Żabciu to twoje szaleństwo to po prostu miłość do tego pieska [lol] , i naprawdę wiem co czujesz [tuli] czyli krótko mówiąc Żabcia się zakochała [lol] ;)
Pozdrowienia Tosia.
Awatar użytkownika
Tosia
Weterani

Postautor: Jedynka » sob kwie 03, 2010 7:58 pm

Żabciu, widać tak miało być [lol] Prosimy o zdjęcia.
Wszystkie zwierzaki jak zawsze są cudne. Może więcej zdjęć?
Kto zezar Harnasia ?!!!!!!!
Awatar użytkownika
Jedynka
Weterani

Postautor: żabcia » ndz kwie 04, 2010 10:46 am

Mam dobre chęci,ale coś jest nie tak .Dawno nie wstawiałam zdjęć i chyba się zmienił wystrój tej fotosikowej strony.Czekam aż wgra się zdjęcie i w momencie jak chcę nacisnąć na link,żeby się skopiował to nic mi z tego nie wychodzi.Co robię źle? [zly]
Awatar użytkownika
żabcia
Weterani

Postautor: Jedynka » ndz kwie 04, 2010 6:45 pm

Nie wiem, Żabciu. Zaraz zobaczymy Obrazek
Żabciu nie wiem ale u mnie wszystko ok. Jak nacisnę zdjęcie , które chcę wysłać to pisze - oczekuje na wysłanie i wysyła. Nie wiem czy to Ci coś pomoże, bo ze mnie żaden tłumacz
Kto zezar Harnasia ?!!!!!!!
Awatar użytkownika
Jedynka
Weterani

Postautor: ulotna chwila » wt kwie 13, 2010 11:13 pm

moja kwiaciareczka standardowo musiała się napić :D
Obrazek
Mistrzyni w kocham Cię Misiu:-)
Awatar użytkownika
ulotna chwila
Weterani

Postautor: lucysia » śr kwie 14, 2010 8:46 am

Ulotna po prostu świetne ujęcie.Kocio wygląda odlotowo w tych sasankach.
https://docs.google.com/presentation/d/ ... p=drivesdk
http://kosmetykinaturalnelucysi.blogspot.com

Obrazek
Awatar użytkownika
lucysia
Weterani

PoprzedniaNastępna

Wróć do Galeria zdjęć