A potem biegają po ścianach i suficiealelen pisze:Siedzą piją lulki palą;))
Co prawda nazwy tej rośliny nie znałem do tej pory w takiej skróconej wersji, ale chyba mogę zaliczyć Farmerce tę odpowiedź - jest to SITOWIE Scirpus cernuusfarmerka63 pisze:Jakiś sit ?
Niestety, w ogrodzie może być tylko wiosną i latem (minimalna temperatura to 10st.C) Ta rośnie w doniczce i musi mieć cały czas mokro Aha i nie można jej wysawiać w bezposrednie słońcebeza pisze:Jakie ładne to sitowie
czy ono u ciebie Tomicron rośnie w ogródku ?
Jakie ma wymagania ?
Właściwie to czekałem na potwierdzenie od Basi, ale skoro Moderator Quizu mówi, że odgadłem to jupi Niestety nie mam w tej chwili żadnych zdjęć rzadszych roślin - wyjątkowo oddam przywilej wstawienia zagadki pierwszej chętnej osobiepedro pisze:Jeśli się nie mylę, to "tomicron" powinien teraz wkleić zagadkę .
Tomi !! Śmiało. Nie bądź hamulcowym .
tomicron pisze:Moderator Quizu mówi, że odgadłem to jupi
tomicron pisze:Właściwie to czekałem na potwierdzenie od Basi, ale skoro Moderator Quizu mówi, że odgadłem to jupi Niestety nie mam w tej chwili żadnych zdjęć rzadszych roślin - wyjątkowo oddam przywilej wstawienia zagadki pierwszej chętnej osobiepedro pisze:Jeśli się nie mylę, to "tomicron" powinien teraz wkleić zagadkę .
Tomi !! Śmiało. Nie bądź hamulcowym .
tuurma pisze:winorośl?
Te zdumiewające kwiaty nie są dzwonkowate.farmerka63 pisze:A może to pieris ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości