Hejka:)
Andzeju natchniona Twoją wypowiedzią
,,...Dlaczego jestem przeciwny tworzeniu nowych Forów?
Bo nasza stronka i tak zawiera już ich wiele (już trzeba ją przewijać, bo nie mieści się na ekranie).
Dodanie kolejnych spowoduje, że trzeba ją będzie długo przewijać, by znaleźć to czego szukamy. [...],,
Takim trochę prezesowskim okiem zerknęłam na nasze forum (zboczenie zawodowe
) I doszukałam się kilku drobych zmian, jakie mogłybyby być , a ciut rozwiązałyby problem.
mamy jako dwa odzielne działy:
choroby grzybowe i
szkodniki i inne paskudztwa. Wydaje mi się, że całkiem dobrze by było gdyby je połączyć, myślę, że temat nie jest aż tak obszerny, aby nie zmieścił się jako jeden dział. Na przykład
Szkodniki, choroby grzybowe i inne paskudztwa
Tak samo połączyłabym w jeden dział
Nawozy i chemia w ogrodzie. Myślę, że z łatwością rozdzielą je poszczególne pod tytuły.
Wac//:) śiwetny pomyśł z grillem, ale wydaje mi się, że dział
kulinaria jest dość obszernym hasłem i wystarczy w tym dziale otworzyć pod tytłu z grilowaniem.
Od razu bardzo przepraszam, jeśli wypadłam w tym poście strasznie zarozumiale czy jak bym się wymądrzała. Absolutnie nie jest to moją intencją, misio śpi i nie wiem ile mam czasu, a jak się śpieszę + chcę napisać konkretnie to często fatalnie wyglądają w odbiorze moje posty. Więc wrazie czego, bardzo proszę o wyrozumiałość
Dodane po 15 minutach: Jeszcze tak mi przyszło do głowy. Nie wiem ile zajmuje na serwerze takie ładne rozdzielenie ramkami działów, jakie mamy, ale w tej ramce co napisałeś ,,Coś dla pań i nie tylko,, I zawierają działy
kosmetyka i
leczenie naturalne ( tak na marginesie można by je również przy najmniej na razie połączyć)
ale do rzeczy... do tej samej niby tabelki wstawiłabym
Kulinaria i odeszłaby nam jednak jakby tabelka. Czyli byłaby ,,Coś dla pań i nie tylko,, i działy: Kosmetyka; Leczenie naturalne; Kulinaria