autor: żabcia » czw lut 05, 2009 4:24 pm
Nie zaglądałam tu ponad dobę bo jak zaskoczyłam na innych fajnych tematach to tam siedzę,narazie głównie w waszych ogródkach/jeszcze wszystkich nie obejrzałam/ale to jest fantastyczny pomysł uwieczniania jak ogród wygląda przed zabraniem się do pracy i póżniej jej efekty.Każda z was ma własne wizje i to co powstaje jest super.zaczęłam grzebać w swoich zdjęciach,ale zdjęcia z ogródków na dzikich działkach były robione 25-27 lat temu są czarno białe i nie atrakcyjne,ale mam zdjęcia obecnego domku i części ogrodu w zimie to przy okazji powiecie mi po kolei jak się zakłada stronę syn mi pomoże i coś z tego może sklecimy.A na wiosnę porobię zdjęcia.......ale to póżniej już mam pomysł!!!!!!Anamaria z góry dziękuję za avatarek który masz dla mnie.Co do mojej grypki tosiedzę sobie na fotelu pod kocem z laptopem na kolanach bo moja maluśka sunia/czterdziesto paro kilowa bokserka/nie zniosła by żeby jej pancia leżała sama w łóżku w dzień.Strasznie się rozpisałam,ale tak dawno nie miałam możliwości trafić na tak dużą grupę osób w jednej kupie zakręconej na punkcie roślin,wybaczcie .ale ogólnie jestem gaduła.I jeszcze jedno moja synowa jest magistrem biologii a rozróżnia tylko trawę róże stokrotki bratki i krokusy-ale tego nie jest pewna.Rozbroiła mnie totalnie.Właśnie wróciłam ze sklepu ogrodniczego,musiałam trochę łyknąć powietrza,super się wkładało do koszyka a przy kasie temperatura mi się podniosła 108 zł. za cebulki i nasionka ale w życiu bym nic nie odłożyła na półkę.Wystarczy,idę na stronę poszukiwany,poszukiwana.