Emmi pisze:A kiedy śni się, że jest się winogronem, to co to?
To już prawie reinkarnacja
![Laughing [lol]](./images/smilies/icon_lol.gif)
donn pisze:też mam chęć na winogrona.. i widze że są nawet takie które mają na imie tak jak moja córcia..
dziś w nocy śniło mi się, że i ja winogrona sadziłam
Onaela pisze:Roman ! Słyszałam,że świadome zarażanie jest karalne![]()
gruby miś pisze:romanie, jak się uprę, to ze wszystkim dam radęale mąz marudzi, że najpierw dom, później ogród... z drugiej strony płot przy którym można sadzić jest
gruby miś pisze:ale winogronozą chciałabym z mostu rytla zarazićwięc możemy poczekać jeden rok, aż trochę po budowie ochłonie
pierwsze koty za płoty, "a gdzie chciałabyś je sadzić misiu?"
dobrze będzie, jeszcze się sam zarejestruje i będzie chłopaków o szczególy pytał!
zośkę winogronożerczynię mam po swojej stronie, mąża urobimy na mięciutko
Kedar33 pisze: tak sobie umyśliłem Senekę i Agata Dońskiego. Muszę poszukać sadzonek gdzieś w pobliżu. Co do tej "ulepszonej" odmiany Aurory to wszystko fajnie tylko gdzie to można dorwać bo sprawdzałem przez googla i cokolwiek kiepsko to wygląda.
Roman pisze:Fajne filmiki sobie Andrzeju oglądasz, teraz już wiem czemu tak rzadko Cię spotykam na Ekotopiku![]()
Grosik pisze:Tiaa, przy taaakich filmikach, to o bożym świecie można zapomnieć. Skłonni jesteśmy Ci to wybaczyć, jeśli co jakiś czas zamieścisz TAKIE nowości.![]()
![]()
Cebulka pisze:Oj, ja nie mam pojęia - ale może Romek będzie wiedział
Mogę tylko podpowiedzieć (o ile pamiętam) że to Romku jest od strony zalewu, po lewej od bramy (zresztą przez sztachety widać tą bitą drogę)
mietek pisze:Cebulka pisze:Oj, ja nie mam pojęia - ale może Romek będzie wiedział
Mogę tylko podpowiedzieć (o ile pamiętam) że to Romku jest od strony zalewu, po lewej od bramy (zresztą przez sztachety widać tą bitą drogę)
Wkleiłem to tu w nadziei, że Romek tu szybciej zajrzy.
Pozdrawiam M.
Wróć do Drzewa i krzewy owocowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość