Koli mimo tego...[skorb] jak to było... ,,strasznego zajobu,, zazdroszczę Ci możliwości wyjścia z domu... na mnie czeka tyle pracy sprzątającej już mam jej dosyć... w kółko to samo... ble
Emmi no rozumiem Cie bo tyez nie wyobrazam sobie jakbym miała nie pracowac ...Z tym, ze Ty przynajmniej masz jakies ręczne robótki, a mnie takie rzeczy w ogóle nie pociagaja, a sprzatanie to tez nie jest mój ulubiony sport....
"Miłość i spokój wykluczają się wzajemnie. Kto szuka w miłości spokoju przegrywa na starcie"
P. Coelho "Walkirie"
koli
sprzątanie nie jest też moim hobby, ale jakoś dom nie chce się sam sprzątać a misięta-trollęta mają mistrzostwo w bałaganieniu! oby do wiosny, wyrzuci się je na zewnątrz i niech się pasą
Ja to daaaawno nie otwierałam butli z żadnym płynem czyszczącym (nie licząc może szamponu). Co widać w chałupie, niestety... Odzwyczaiłam się, cholera, przez miesięczną labę - ciężko teraz się ze ścierką zaprzyjaźniać
Cześć dziewczyny
U mnie tak srednio z tym 13 -tym, w pracy jak widzicie wariactwo nadal, skoro mnie nie było o 6 -tej. Ruski tydzień mnie czeka tzn. jutro i w niedz. praca. Jedyny pozytyw, ze dostałam 14-stke i nawet niezłą. Moze bym poszła nawet na jakiego ciucha, ale nie mam kiedy Nic to zostanie na inwestycje ogrodowe
"Miłość i spokój wykluczają się wzajemnie. Kto szuka w miłości spokoju przegrywa na starcie"
P. Coelho "Walkirie"
Witam wczesnym niedzielnym rankiem. Widzę, ze tutaj (a własciwie w SB) całonocne bibki sie urządza
U nas zima w pełni, wczoraj odsnieżałam podjazd a rano znów zasypany
Miłego dnia wszytskim życze
P. Coelho "Walkirie"
No to już z górki Ja się właśnie wybieram na spacer, umówiłam się z koleżanką, potem pójdziemy na kawkę, a może i do OBI zajrzymy roślinki pooglądać, może coś kupię... Wczoraj robiąc zakupy na cały tydzień upolowałam nasiona astrów peoniowych, tych ulubionych Onaeli