Witaj Tomicron, chociaż jesteś już zaproszony do czerpania wiedzy z naszej (studni) , ale i Ty podzielaj się z nami swoimi wiadomościami.tomicron pisze:Witam wszystkich Od kilku dni czytam i czytam posty na ekotopiku i nie mogę wyjść ze zdumienia jaką niektórzy forowicze wiedzę tajemną posiedli . Może i mnie kiedyś uda się zapościć jakąś poradą (metoda prób i błedów generalnie u mnie działa, ale czasem pacjent [czytaj: roślina] tego nie przeżywa). Pozdrowionka
tomicron pisze:starodrzew oraz babydrzew
Cebulka pisze:Rydzykowo to w sensie że jesteś z Torunia, czy to jakas głębsza przenośnia?
Cebulka pisze:w pogardzie mając rośliny karmiące wyłącznie duszę i zmysł estetyczny
Andrzej pisze:Spójrz na to inaczej Tosiu, wszak winorośl też można zaliczyć do roślin ozdobnych, bo przecież ma kwiaty
Nie tylko mogła by być, ale jest.tuurma pisze:Sądząc po opisie, to Tosia spokojnie mogłaby być żoną Romana - nad rybnickim morzem
wac pisze:Nie tylko mogła by być, ale jest.tuurma pisze:Sądząc po opisie, to Tosia spokojnie mogłaby być żoną Romana - nad rybnickim morzem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość