Brzoskwinia, tak jak winorośl czy wierzba KOCHA cięcie.
Cebulka pisze:Coś tu chłopaki namieszaliście o tym zadawalaniu żon i trawie, juz nie wiem, kto którą jak, ale umawiajcie sie w sumie jak wam pasuje (i żonom oczywiście )
Jesli chodzi o cięcie brzoskwinii to bardzo chętnie sie coś o tym dowiem konkretnego, tylko mam wielką prośbę - jakbyśmy mogli się z tą dyskusja o cięciu brzoskwiń przenieść na temat o brzoskwiniach, bo nie wiem, jak ja to potem znajdę na tym temacie, jak juz mi te wiadomości będą potrzebne...
Poczekajmy na Andrzeja lub Cebulkę, tylko Oni mają możliwość zmian w ustawieniach, a ja tylko dodam, że u mnie nie działa funkcja "zobacz nieprzeczytane posty""gość"Fil pisze:Kochani, pomóżcie! Od kiedy loguję sie pod "Filem" mam gigantyczne problemy z poruszaniem sie na forum. Do strony głównej praktycznie juz zupełnie nie mogę wejść i za każda próbą komp albo sie zawiesza i wszystko przestaje działać, albo wyskakuje error. Dlatego tym razem jako gość...
"gość"Fil pisze:Kochani, pomóżcie! Od kiedy loguję sie pod "Filem" mam gigantyczne problemy z poruszaniem sie na forum. Do strony głównej praktycznie juz zupełnie nie mogę wejść i za każda próbą komp albo sie zawiesza i wszystko przestaje działać, albo wyskakuje error. Dlatego tym razem jako gość...
Suntree pisze: Też bym chciała do ekoludków
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości