![szok [szok]](./images/smilies/szok.gif)
My wykazaliśmy się tempem w konsumpcji, w połowie śniadania już zniknęły wszystkie
![szok [szok]](./images/smilies/szok.gif)
magdziołek pisze: a serwatka na ricotę już podlana octami. Małżonek odlał sobie szklankę serwatki po korycińskim na chleb:) .
. Muszę się doczytać, jak to z tym jest ... . Dzięki Teresko za info.
) jest cielęca, nie grzybowa - może Basi też?tereklo pisze:Podpuszczka cielęca jest droższa, ja kupuję u tego samego sprzedawcy i porównanie: zestaw podpuszczka cielęca + gratisy 26 zł, mikrobiologiczna + gratisy 10 zł. Moc: cielęca 3 krople na litr, mikrobiologiczna 1 kropla na litr. Kupuję płynne.
![[strach] [strach]](./images/smilies/scared.gif)
tereklo pisze: Basia, mikrobiologiczna to właśnie "grzybowa".
zamówię więc tutaj.
ciekawe czy sie uda Czy ktoś miał kontakt z tymi specyfikami?![]()
http://napiecyku.pl/2015/06/ser-domowy-jak-korycinski/
bo warto by tam zaglądnąć
![[ubaw2] [ubaw2]](./images/smilies/ubaw2.gif)
![brawo [brawo]](./images/smilies/brawa.gif)
![jupi [jupi]](./images/smilies/jupi.gif)
![jęzor [jezyk2]](./images/smilies/jezyk2.gif)
Cebulka pisze:Ty tak Tosia krążysz i krążysz wokół tematu sera, może niedługo zaczniesz robić?
Ale ostrzegam, taki samodzielnie zrobiony to nawet z solą świetnie smakuje
![brawo [brawo]](./images/smilies/brawa.gif)
ciekawe jak mi wyjdzie
, jeden z zielonym pieprzem drugi z solą ![mniam [mniam]](./images/smilies/hungry.gif)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości