Cebulka pisze:A nie wiem - Wam się biel po bokach wyświetla przy oglądaniu zdjęć zamieszczonych na serwerze eko?
mózg ludzki jest nieodgadniony w swoich poczynaniach! ![drink [drink]](./images/smilies/728.gif)
- to musi być taki "cielęcy wzrok" ![drink [drink]](./images/smilies/728.gif)
![jupi [jupi]](./images/smilies/jupi.gif)
![[lezy_smiech] [ubaw]](./images/smilies/lezy_smiech.gif)
Nie jest ze mną tak źle,zobaczyłam koła już wczoraj,ale Markowi udzielałam wskazówek jak ma patrzeć,dobre to ![[strach] [strach]](./images/smilies/scared.gif)
ja też swoich wolę nie oglądać, bo umyć nie zdążyłam i jakos takie mgliste mam widoki przez nie! ![bezradny [bezradny]](./images/smilies/bezradny.gif)
![dokuczacz [dokuczacz]](./images/smilies/dokuczacz.gif)
i po co mi myć okna? 
tereklo pisze:Za dużo widzieć to też nie dobrze
(albo przynajmniej udawać, że się nie widzi) - przydaje się w urzędach - na hasło proszę wypełnić formularz odpowiadam: czy zechce mi pani pomóc? nie mam okularów a tu takie to wszystko małe... i światło jakoś...; a w momencie kiedy trzeba złożyć podpis na wypełnionym druku wyciągam okularki i dokładnie sprawdzam czy pani dobrze wypełniła ![[lezy_smiech] [ubaw]](./images/smilies/lezy_smiech.gif)

![[strach] [strach]](./images/smilies/scared.gif)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość