zomarel pisze:Wcześniej tej drugiej nie widziałam,ale teraz kombinuję jak ją dosięgnąć żeby uszczknąć gałązkę do ukorzenienia
Nie wiem jak to się stało,że nie zauważyłam jej wcześniej.Może dlatego że nie wchodziłam na działkę,a dzisiaj podczas rozmowy z sąsiadem(też ścięto mu piwonie),dostrzegłam ją ![jupi [jupi]](./images/smilies/jupi.gif)

![jupi [jupi]](./images/smilies/jupi.gif)
, ale kwitnących krzewów nie za dużo, w sumie jak się tak jedzie drogami widac głównie jaśminowce i żylistki. W lesie kwitną chyba kaliny czy derenie rozłogowe.![pech [pech]](./images/smilies/pechowiec.gif)
u nas dopiero mają zamiar kwitnąć, ale masz zawsze szansę zebrać te późniejsze odmiany, są dość pospolite.
![tuli [tuli]](./images/smilies/przytul.gif)
Cebulka pisze:Ja też jeszcze budlei nie sadzonkowałam 'na poważnie'
![[salut] [salut]](./images/smilies/salut.gif)
Emmi pisze:Chciałam zapytać o Milin, od strony praktycznej. Bardzo mi się podoba a ciągle mi odradzają, że on potrzebuje cichego, bezwietrznego miejsca, rzeczywiście tak jest?

Cebulka pisze:To jest post dla Alcyka - irgi które dostałaś będą kiedyś takie:
Oczywiście jak jest jakieś zainteresowanie tematem irgi to ja się z kolei mogę zainteresować czy u dziadka nie ma więcej siewek

Wróć do Drzewa i krzewy ozdobne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości