tereklo pisze: Ja swoją kartę noszę owiniętą w taką folię aluminiową kuchenną.

cicho_borowska pisze:Co do ilości dziur w łódzkich drogach wolę się wypowiadać, bo były by to same kropki.
Cebulka pisze:Po co komuś 124 bilety na autobus?![]()
amita pisze:A komu?
amita pisze: Bo w biletomacie na przystanku monetę mi się udało wcisnąć tam gdzie powinnam wsunąć kartę.
![radocha [radocha]](./images/smilies/509.gif)
.Nierozmawiając z żadnym konsultantem,niepodając żadnych danych osobowych w tym peselu zawarta została umowa na przejście moje z TP co NOM.Na ich infolinii-umowa podpisana-umowa ważna.Na pytanie skąd mają moje dane osobowe-nie mogą mi na to pytanie odpowiedzieć,na zarzut że spreparowali umowę-to gadka że mają zewnętrznych konsultantów handlowych i to oni im przesłali moje zapotrzebowanie na ich usługi.Na pytanie o kontakt do takiego osobnika oni mi nie że nie mogą podać.Ręce opadają.Wysmarowałam już i wysłałam pismo o odstąpienie od umowy.A jak się przeoczy 10-dniowy termin to potem jest 400zł kary .Podzwoniłam trochę i poczytałam.To banda oszustów,A i jak poprosiłam konsultantkę o podanie nazwiska,bo ją nagrywam [oczywiście na niby] to wyskoczyła,że nie zgadza się na nagrywanie i rozłączyła się.Cebulka pisze:Ale historia
![boisie [boisie]](./images/smilies/boisie.gif)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości