W tym temacie jest juz taki misz-masz że nic mu nie zaszkodzi

Tak więc moje inspiracje domowo-ogrodowe zdecydowałam że będę sobie wszystkie zbierać tu, bo temat działkowy pędzie w takim tempie, że zdjęcia giną w czeluściach i nir da się ich potem odszukać jak ich potrzebuję

ELEWACJE:
Mam (tfu tfu mam nadzieję) kilkanaście minut jeszcze czasu, to powklejam zdjęcia które robię ostatnio wracając do domu różnymi dziwnymi drogami i przyglądając się domom nowo wybudowanym - jak mają dobraną kolorystykę, dachy, balustrady, kolumny itp
![haha [haha]](./images/smilies/icon_lol2.gif)
Wprawdzie to jeszcze długa droga, ale nie wiem czy za kilka lat będę się miała czas nad tym zastanawiać, to będzie jak znalazł

Mój ulubiony dom w Byczynie:
Mój drugi-ulubiony, Rybna:
(muszę go jeszcze oglądnąć przy słonecznej pogodzie)

I ten trzeci (tylna droga do Tyńca)

Tu domy w samych odcieniach szarości i generalnie wygląda to trochę smętnie lub grobowo...
![skrob [skrob]](./images/smilies/icon_scratch.gif)

Szarość z ... błękitem? (Taklińskiego)

Tu niezłe okno, ciekawe jakie ma wymiary (Swoszowice)
Antyprzykład - z oknami można przesadzić

(droga do Koli)

Antyprzykład - trzeba uważać, żeby nie wyszedł mi taki seledynek

Marne zdjęcie ale też będziemy mieć takie trzy okna na ścianie garażowej i chyba lepiej wyglądają podłużne:

I też złe zdjęcie, ale i tak dość się najechałam żeby wrócić i je zrobić - tak będzie wyglądał nasz wykusz i balkon (czy ciut dłuższy?) tylko okno jedno całe

No, to już mam je wszystkie w jednym miejscu
![jupi [jupi]](./images/smilies/jupi.gif)
Nigdy mnie jakoś tak nie ciągnęły specjalnie przeszklone ogrody zimowe, no ale... taka inspiracja