a jeszcze nie dorobiłam sie nawet foremek do babeczek
chyba muszę kupić sobie takie foremki,aż dziw że nie zrobiłam tego do tej pory Cebulka pisze:A ja muszę powiedzieć, że mam sercowatą foremkę na mufinki i w sumie mało używam, bo w sumie to one nieciekawie wychodzą jak ponad formę wychodzą
Ale tych się nie piecze, to by się nadało
![mniam [mniam]](./images/smilies/hungry.gif)
tym bardziej, że udało mi się skombinować trochę brzoskwiń ![mniam [mniam]](./images/smilies/hungry.gif)

Smakowicie wygląda,ale jak widzę tortownicę,to od razu
x 2,na moją rodzinę 
tereklo pisze:Jakby mi kto upiekł to bym zjadła, dla mnie zbyt skomplikowane

![mniam [mniam]](./images/smilies/hungry.gif)
Cebulka pisze:Basiu a kiedy ostatnio coś co piekłaś nie wyszło bardzo pyszne?![]()
![]()
i tu masz rację Cebulko.Basia nie robi ciast,które nie wychodzą ![prosi/szacuneczek [prosi]](./images/smilies/prosze.gif)
że też tak daleko mieszkasz
Może chociaż "rzucisz" przepisem z masą z mascarpone ![prosi/szacuneczek [prosi]](./images/smilies/prosze.gif)
![[strach] [strach]](./images/smilies/scared.gif)
![brawo [brawo]](./images/smilies/brawa.gif)
Cebulka pisze:Wkleję sobie do wypróbowania, bo ciasto drożdżowe które przez noc rośnie w lodówce pieczone rano mi nie bardzo smakuje, ma taki alkoholowy posmak - a może to będzie inne
@ tereklo - 21 listopada 2013, 00:37
ciekawy przepis na drożdżówke z lodówki http://eterycznegotowanie.bloog.pl/id,3 ... aid=611b38
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości