ulotna chwila pisze:ale żeby nie było tak różowo to się przyznam, że nie potrafię robić na drutach
jedyne co mi dobrze wychodzi to nabieranie oczek i przerobienie w jedną stronę(nawet nie pamiętam, czy prawe, czy lewe to były)
Baś_22 pisze:ulotna chwila pisze:ale żeby nie było tak różowo to się przyznam, że nie potrafię robić na drutach
jedyne co mi dobrze wychodzi to nabieranie oczek i przerobienie w jedną stronę(nawet nie pamiętam, czy prawe, czy lewe to były)
jak to nie potrafisz toż robienie na drutach to właśnie kombinacje z oczek lewych i prawych
gruby miś pisze:aż... zaistniała konieczność przyniesienia drutów do szkoły i na zajęciach pracy i techniki było trzeba zrobić SZALIK!
amita pisze:Misiu,Ty choć z szydełkiem sobie radzisz.Ja nawet łańcuszka nie umiem.
amita pisze: Najlepiej wychodzą mi duże formy
beza pisze:Robiąc swetry nudziły mnie duże puste płaszczyzny i lubiłam jak się coś działo w trakcie robótki. Dlatego lubiłam jakieś ciekawe ściegi albo wzory żakardowe.
beza pisze: Basiu nie znam takiej techniki... Możesz coś bliżej na ten temat, bo jestem ciekawa
Baś_22 pisze:beza pisze: Basiu nie znam takiej techniki... Możesz coś bliżej na ten temat, bo jestem ciekawa
No tutaj się nie da tego powiedzieć może na jakimś zlocie
Baś_22 pisze:Bezuniu a czy wiesz, że jest taka technika robienia wzorów żakardowych, że żadne niteczki nie zwisają po lewej stronie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości