Baś_22 pisze:żabcia pisze:gadzina nauczyła się je otwierać/wpełzała w miejscu gdzie łączą się drzwi i rozpychała je oczywiście w nocy/,akurat młodzi mają łóżko i głowy/śpiąc/przy samej szybie i parę razy mieli stwora w łóżku,w nocy,a ze 3 razy szukali go w pokoju
nie to nie na moje nerwy
Anamaria pisze:Baś_22 pisze:żabcia pisze:gadzina nauczyła się je otwierać/wpełzała w miejscu gdzie łączą się drzwi i rozpychała je oczywiście w nocy/,akurat młodzi mają łóżko i głowy/śpiąc/przy samej szybie i parę razy mieli stwora w łóżku,w nocy,a ze 3 razy szukali go w pokoju
nie to nie na moje nerwy
I na moje też nie, brrrr.
Swoją drogą, to syn żabci ma szczęście - znalazł dziewczyne która zgodziła się zamieszkać pod jednym dachem z boa
Onaela pisze:[rotfl]
Wyglada na to,ze do kontroli jakosci najlepsze sa koty
A test jednak nieudany,bo nie należało kota odganiać-jak zostałby pusty talerzy,znaczy się,twarożek jest git
farmerka63 pisze:zadzwonię do Sz_elki, z krótką , naprawdę króciusieńką pogaduchą.... I gadam , gadam ...
Cebulka pisze:[Ciekawe tylko czemu w powiedzeniach to myszy jedzą ser, nie koty...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości