Pańcie i pańciory - zdrowia Waszym podopiecznym. U nas chwilowo spokój. Przy większej populacji to tylko kwestia czasu, jak któreś coś wymyśli. ..
Onaelo, Sz_elciu, Magdziołku - prosimy o sprawozdania z frontu.
Chwilka ze Słoneczkiem!

Skąd się wzięła grzybica u tak małego psiaka ? Mam nadzieję,że szybko się uporacie z tą chorobą .![tuli [tuli]](./images/smilies/przytul.gif)
magdziołek pisze:Axel dzisiaj był dzielny na zabiegu. Uszko wygląda okropnie. Pani dr b. delikatnie czyści je ale ten biedak i tak piszczy ze strachu. Wieczorem muszę go wykąpać szamponem na choroby skóry i sami musimy zakropić i nasmarować uszka. Kolejna wizyta w poniedziałek.
pani Cezara akurat w tym przypadku nie była zbyt dzielna,dlatego przezornie zostawiono ją w domu
masz rację,Cezar jest dzielny i bardzo grzeczny w przychodni.Zawsze weci stawiają go za wzór innym zwierzakom ![jupi [jupi]](./images/smilies/jupi.gif)
Tak się cieszę, że guz okazał się niczym złośliwym ani niebezpiecznym
Pamiętam jak odwiozłam Cię ze zlotu u Sagi i jak Tygrys się cieszył, chodziłaś po kuchni a on biegał za tobą po blatach
![hahaha [hahaha]](./images/smilies/hahaha.gif)
A może by tak pazury u nóg odświeżyć?
No tak ... Co by tu jeszcze?
No to może pyszczek przy okazji?
Łapka lewa ...
Ucho lewe ...
Łapka prawa ...
O brzuszku nie zapomnieć?
Co to ja miałem zrobić?
Bioderko też ...
Oooo ... zamknąłem oczy ... tylko na chwilkę ...
No tak ... drzemnąłem i wybiłem się z rytmu
Aaaa ... i ogon koniecznie ...
I o czym to jeszcze miałem pamiętać?
Ale ... to może już potem sobie przypomnę
Poskładam się tylko jeszcze troszeczkę bardziej ... o tak ...
I już mnie nie ma! Dobranoc ! Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość