Dzięki Basiu za uznanieBaś_22 pisze:to chyba mietek mógłby coś poradzićtak mi sie zdaje
Cebulka pisze:Ale muszę powiedzieć że zrobiłam kolejny mały krok w stronę swojej kiełbasy - znalazłam na strychu końcówkę-kiełbaśnicę do maszynki
ulotna chwila pisze:powiedzcie mi proszę, czy do Wacowej szynki mam użyć zwykłej soli, czy peklosoli?
czy ta szyneczka taka sama z siebie różowa, czy to zasługa wspomagacza?![]()
schabik już mam zakupiony,mój TŻ fan prosciutto będzie zachwycony(pod warunkiem, że niczego nie poknocę
)
ulotna chwila pisze:oj Panowie...czy Wy czasami jesteście zgodni?
czy zawsze taka rozbieżność
wac pisze: .........gdzie jest 98% soli niejodowanej i 2% nieszkodliwej substancji peklującej dla zachowania koloru.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość