![herbatka waca [wac]](./images/smilies/drink.gif)
To właśnie dotyczy podkolanówki lub pończochy, zawijane na sposób podwijania rękawów koszuli tylko z przekręcaniem.Anamaria pisze:[
Przy okazji, wac, z czego są te warstwy zapakowane w podkolanówkę? Cytuję: "przełożyć ponownie (mają być 3-4 warstwy)".
Smak to jest kwestia gustu, a o gustach raczej się nie .... a że przypraw wac nie skąpił to z kotleta już nic nie zostało, ale następne 2 czekają w kolejce.Anamaria pisze:Mniam mniam, aż ślinka leci, tak smakowicie to wygląda! I pewnie tak też smakuje jak wygląda.
W związku z ujawnonymi tu talentami myślę, że ten wizerunek waca też będzie trafny:
Własnie, o sprawy techniczne, a szczególnie z branzy tekstylnej to proponuję forum odzieżowe. Schabu, nie gotujesz, nie wędzisz, nie pieczesz, więc myślę, że w co włożysz, to z tego wyciągniesz.Cebulka pisze:Hihihi koliberku - dobre pytanie!
Tylko nie wiem nz ile wac jest obeznany z szerokim wyborem tkaniny rajstopowejCzy nie otworzy po prostu szeroko oczu na takie pytanie...
Bardzo mnie to cieszy, ale dla przypomnienia zapraszam również tutaj.Mikros pisze:Oj WacŚlinotoku dostałam
Nie jadam wędlin ze sklepu a to coś dla mnie.
kotkaaa pisze:Wszak ten schabik to poezja ,lecę do sklepu po miąsko ,ale czy w blokowej kuchni się uda
Papcio pisze:Można w ten sposób suszyć inne mięsa, robić bastumę i inne frykasy.A wędzić można i na 8 pietrze na balkonie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość