,Basia nie zostaje w tyle,a ja skromnie tylko "bananowca" z galaretką
Ale zjedliśmy za szybko Cebulka pisze:Szkoda że cholera nie zrobiłam zdjęc po prostuAle zjedliśmy za szybko
Tak - na surowe wyrośnięte ciasto rozkładasz to wszystko - przyprawiony ser - łyżka tu, łyżka tam, żeby urozmaicenie było. Ja sera dalej nie jem - stąd dżem morelowy na mojej połówce. Ale parę łyżeczek dałam też na 'Jurka stronę'Truskawki rozmrożone przekrojone na połówki ułożyłam na kleksach sera - przez to się myślę nie zapadły wgłąb ciasta. Na to wszystko duża garśc mrożonych porzeczek (żeby było coś kwaśniejszego). I w miarę równo posypac kruszonką w ilości dowolnej
Daleką inspiracją było ciasto jakie kiedyś widziałam w gazecie - tam na drożdżowe rozkładali właśnie twarożek oraz połówki czy cwiartki brzoskwiń z puszki
![prosi/szacuneczek [prosi]](./images/smilies/prosze.gif)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość