W moim domu rzadko pojawiają się kwiaty cięte ale najbardziej podobał mi się bukiet z liliowców.
W moim domu rzadko pojawiają się kwiaty cięte ale najbardziej podobał mi się bukiet z liliowców.![tuli [tuli]](./images/smilies/przytul.gif)

![drunken [pijany]](./images/smilies/drunken_smilie.gif)
Hople są różne. Podobnie mam z kieliszkami i butelkami win. Obserwując mnie jak wnikliwie oglądam wina, likiery itd, mógłby ktoś wziąć mnie za konesera czy alkoholiczkę, a ja zachwycam się kształtem butelki a środek mało mnie obchodzi. Aby nie wyszło, że rozmawiamy nie na temat, do wstawię zdjęcie bukietu, który z racji alergicznych właściwości musiał pozostać na dworze.Emmi pisze: Aby nie wyszło, że rozmawiamy nie na temat, do wstawię zdjęcie bukietu, który z racji alergicznych właściwości musiał pozostać na dworze.
![glupek [glupek]](./images/smilies/glupek2.gif)
![[lezy_smiech] [ubaw]](./images/smilies/lezy_smiech.gif)
ale nie dalej jak kilka dni temu wreszcie wywierciłam wystarczająco dużą dziurę w brzuchu i doczekałam się deski pod oknem udającej tymczasowo parapet zewnętrzny na którym można uzewnętrzniać (sic) bez alergicznych ograniczeń różne zapędy artystyczne

![brawo [brawo]](./images/smilies/brawa.gif)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość