Nasze ulubione kawały....

... a więc coś na wesoło

Postautor: Sz_elka » wt lis 27, 2007 9:06 pm

Wiem,wiem..................................................papierem toaletowym! [diabel]
Elka
Awatar użytkownika
Sz_elka
Weterani

Postautor: Sz_elka » wt lis 27, 2007 9:07 pm

No to jeszcze brnąc dalej w tym temacie :
Co pije krowa? ................................
Elka
Awatar użytkownika
Sz_elka
Weterani

Postautor: Cebulka » śr lis 28, 2007 12:22 am

Faktycznie, że cholera mleko pierwsze do głowy przychodzi... [devil]
Śpieszmy się czynić dobro
Awatar użytkownika
Cebulka
Administrator

Postautor: koliberek » pt lis 30, 2007 7:13 am

Przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek. Tatuś na to:

- Nie mogę Ci kupić rowerka bo zaciągnęliśmy duży kredyt na dom a na
dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę.

Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się
wyprowadzać więc go pyta:
- Dlaczego się wyprowadzasz?

Synek na to:
- Wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem jak
mama powiedziała, że już odlatuje a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz. Musiałbym być zdrowo stuknięty, żeby zostać tu sam z takim wielkim kredytem i bez rowerka...
"Miłość i spokój wykluczają się wzajemnie. Kto szuka w miłości spokoju przegrywa na starcie"
P. Coelho "Walkirie"
Awatar użytkownika
koliberek
Weterani

Postautor: Anamaria » ndz gru 02, 2007 6:41 pm

[lol] [lol] [lol]

Coś dla zestresowanych. Włączcie głośniki, ja się chacham juz z pół godziny [lol]

http://swistaki-forever.webpark.pl/
Awatar użytkownika
Anamaria
Weterani

Postautor: wac » wt gru 04, 2007 3:00 pm

Siedzą sobie w trójkę: marchewka, ogórek, penis i narzekają:
Marchewka:
-Moje życie jest do bani, jak tylko urosnę, biorą mnie, tną na kawałki i wrzucają do sałatki.
Ogórek:
-Ty masz do bani?! Wyobraź sobie że mnie - jak tylko urosnę - biorą, przyprawiają i wrzucają na jakiś czas do słoika pełnego octu w którym czekam aż ktoś mnie wyjmie i wrzuci do sałatki!
Odzywa się penis:
-Narzekacie... za każdym razem jak ja urosnę, zakładają mi na głowę, plastikowy worek, wciskają do ciemnego i ciasnego pomieszczenia i uderzają moja głową o ścianę, aż się zeżygam i stracę przytomność.. [wac]
Awatar użytkownika
wac
Weterani

Postautor: Anamaria » wt gru 04, 2007 9:56 pm

[shock] [lol] [lol] [lol] Noo, wac jak przywali ...

A propos ogórka:
Sąsiad spotyka sąsiadkę w ogródku przed domem.
- Jak pan, panie sąsiedzie to robi, że te pańskie pomidorki takie duże, ładne i czerwone? - pyta sąsiadka.
Bo ja mam na nie taki własny patent: wychodzę wcześnie rano do ogrodu w szlafroku, kiedy wszyscy śpią, zrzucam ten szlafrok,
przechadzam się między grządkami, no i te pomidorki tak się do mnie pięknie rumienią.
To wszystko.
Sąsiadka zrobiła tak samo, przez miesiąc przechadzała się nago po ogrodzie. Pewnego dnia spotyka się z sąsiadem:
I co? Działa mój patent? - pyta sąsiad.
Wie pan... Pomidorki jakie były, takie są... Ale ogóry to taaaakie!!!

Życzę wszystkim ogrodniczkom dorodnych ogórków w przyszłym roku! Obrazek
Awatar użytkownika
Anamaria
Weterani

Postautor: Sz_elka » wt gru 04, 2007 11:27 pm

A Ogrodnikom - dorodnych pomidorów!!! [oops]
Elka
Awatar użytkownika
Sz_elka
Weterani

Postautor: Onaela » wt gru 04, 2007 11:54 pm

[lol] [lol] [lol]
Onaela
Weterani

Postautor: koliberek » śr gru 05, 2007 6:10 am

[lol] [lol] [lol]
bez komentarza ;)
"Miłość i spokój wykluczają się wzajemnie. Kto szuka w miłości spokoju przegrywa na starcie"
P. Coelho "Walkirie"
Awatar użytkownika
koliberek
Weterani

Postautor: *kati » śr gru 05, 2007 9:03 am

Ha... to ja już wiem, czemu u mnie ogórki takie duże nie porosły... ha ha [lol] [rotfl]
Awatar użytkownika
*kati
Weterani

Postautor: cicho_borowska » śr gru 05, 2007 11:17 am

No, czyli parami do warzywnika trzeba chodzić... :-D
"Najtrudniejsze dzieło świata od łatwego trzeba rozpocząć, a największe dokonania od drobiazgów"
Lao Tsy
Awatar użytkownika
cicho_borowska
Weterani

Postautor: wac » śr gru 05, 2007 9:05 pm

*kati pisze:Ha... to ja już wiem, czemu u mnie ogórki takie duże nie porosły... ha ha
Ja bym zaproponował uprawę cukini. [wac]
Awatar użytkownika
wac
Weterani

Postautor: koliberek » czw gru 06, 2007 6:50 am

Młode małżeństwo po wizycie u lekarza siedzi w poczekalni. Po chwili lekarz wzywa samą kobietę i mówi:
- Pani mąż cierpi na bardzo rzadką przypadłość, która jest związana bezpośrednio z codziennym stresem. Jeżeli nie będzie pani postępowała według moich wskazówek, mąż umrze. Proszę pamiętać, aby dostał każdego ranka zdrowe śniadanie do łóżka. Musi pani być dla niego miła i dbać o jego dobre samopoczucie. Obiady powinny składać się tylko i wyłącznie ze zdrowej żywności, podobnie kolacje. Niech pani nie dzieli się z nim złymi wiadomościami, wszelkie problemy powinna pani sama załatwić. Proponuję, aby po domu chodziła pani w samej bieliźnie, to go uspokoi i zrelaksuje. Wszystkie robótki domowe proszę wykonywać sama, bo zdrowie męża jest najważniejsze. Większość czasu mąż powinien spędzić w łóżku, oglądając telewizję. Ach, i jeszcze jedno. Proszę uprawiać seks siedem razy w tygodniu, dwa razy dziennie przez dziesięć miesięcy. Mąż z tego wyjdzie.
W drodze do domu zaciekawiony mąż pyta
żonę o to, co powiedział lekarz, a ona:
- Niestety, wkrótce umrzesz.
P. Coelho "Walkirie"
Awatar użytkownika
koliberek
Weterani

Postautor: koliberek » czw gru 06, 2007 6:51 am

obieta zamówiła nową szafę. Przyjechała ekipa. Zamontowała wszystko i odjechała. Po pewnej chwili na dole na ulicy przejechał tramwaj, a tu nagle się szafa otwiera. I tak kilka razy. Kobieta zamyka szafę, jedzie tramwaj a szafa się otwiera. Zdesperowana idzie po sąsiada. Opowiada mu wszystko. Zamykają razem szafę, jedzie tramwaj a szafa się otwiera i tak kilka razy pod rząd. W końcu sąsiad proponuje:
- Wie Pani co? Ja wejdę do środka szafy, jak będzie jechał tramwaj i szafa się znowu otworzy to wtedy zobaczę to od wewnątrz i będę wiedział co się dzieje.
Tak jak zaproponował, tak i zrobił.
Tramwaj nie jechał, a w między czasie przyszedł mąż z pracy. Ściąga płaszcz. Myśli sobie: - O nowa szafa! Pewnie żona chciała mi zrobić prezent. Otwiera szafę i wryty ze zdziwienia mówi:
- A Pan co tutaj robi?
Gostek odpowiada: - I tak Pan nie uwierzy - Czekam na tramwaj!
P. Coelho "Walkirie"
Awatar użytkownika
koliberek
Weterani

Postautor: koliberek » czw gru 06, 2007 6:52 am

No to tyle na dobry poczatek dnia :)
P. Coelho "Walkirie"
Awatar użytkownika
koliberek
Weterani

Postautor: cicho_borowska » czw gru 06, 2007 8:22 pm

[lol] [lol] [lol]
"Najtrudniejsze dzieło świata od łatwego trzeba rozpocząć, a największe dokonania od drobiazgów"
Lao Tsy
Awatar użytkownika
cicho_borowska
Weterani

Postautor: Onaela » czw gru 06, 2007 9:21 pm

[lol] [lol] [lol]
Onaela
Weterani

Postautor: Anamaria » czw gru 06, 2007 10:19 pm

Przychodzi facet do seksuologa. Ten go pyta:
- Kiedy miał pan ostatnio stosunek ?
- Oj panie doktorze tak dawno, że nie pamiętam. Zadzwonię do żony, może ona wie.
Wykręca numer i mówi:
- Zosia, kiedy ostatni raz uprawialiśmy seks?
- A kto mówi?

I tyle na koniec dnia ;)
Awatar użytkownika
Anamaria
Weterani

Postautor: *kati » pt gru 07, 2007 10:41 am

[rotfl] [rotfl] [rotfl]
Awatar użytkownika
*kati
Weterani

Postautor: Baś_22 » pt gru 07, 2007 6:04 pm

Nawalony facet wraca do domu i na podwórku zarzuciło go na drzewo rosnące przy ścieżce.
Z logiką normalną dla takiego stanu, postanowił zemścić się na drzewie, czyli wyciąć je w pień.
Wszedł do domu i dłuższy czas, bezskutecznie szuka piły. W końcu podchodzi do żony i pyta:
- Gdzie piła?
Żona wystraszona odpowiada:
- U sąsiada.
- A dlaczego dała sąsiadowi?
Żona coraz bardziej wystraszona, odpowiada drżącym głosem:
- No wiesz, pijana byłam.
Jeszcze tyle przede mną :) [krolik]
Serdecznie zapraszam do odwiedzin mojego bloga :) http://berberrus.com.pl
Jestem także na: https://www.facebook.com/berberrus
Awatar użytkownika
Baś_22
Weterani

Postautor: Baś_22 » pt gru 07, 2007 6:15 pm

Rosyjscy naukowcy po wielu latach badań ustalili, że gdyby całą wodę ze wszystkich oceanów, mórz, jezior, rzek, stawów, strumyków i wodę zawartą w atmosferze wpuścić do rurki o średnicy 1 cm,
to ta rurka musiałaby mieć taką długość, że ja p**rdole!!!
Jeszcze tyle przede mną :) [krolik]
Serdecznie zapraszam do odwiedzin mojego bloga :) http://berberrus.com.pl
Jestem także na: https://www.facebook.com/berberrus
Awatar użytkownika
Baś_22
Weterani

Postautor: koliberek » pn gru 10, 2007 7:28 am

LIST Z WOJSKA

Droga Matulu, Drogi Tatku!

Dobrze mi tu. Mam nadzieję, że Wy, wujek Józek, ciotka Lusia, wujek Antoś, ciotka Hela, wujek Franek, ciotka Basia, wujek Rysiek oraz Heniek, Stefan, Garbaty Bronek, Mańcia, Rózia, Kachna, Stefa, Wandzia ze swoim Zenkiem i mój Zdzisiek też zdrowi.
Powiedzcie wszystkim, że to całe wojsko to super sprawa. Nasze Rokicice Górne się nie umywajo. Niech szybko przyjeżdżajo i się zapisujo, póki som jeszcze wolne miejsca.
Najpierw było mi troche głupio, bo trza się w wyrku do 6-tej wylegiwać, że aż nieprzyzwoicie człowiekowi... Żadnych bydląt karmić, doić, gnoju wywozić, ognia w piecu rozpalać... Powiedzcie Heńkowi i Stafanowi, że trza tylko swoje łóżko zaścielić ( można się przyzwyczaić ) i parę rzeczy przed śniadaniem wypolerować.
Wszystkie facety muszo się tu codziennie golić, co nie jest jednak takie straszne, bo -uwaga- jest ciepła woda. Zawsze i o każdy porze!
Powiedzcie Zdziśkowi, że jedynie śniadania dajo tu trochę śmieszne, nazywajo je europejskim. Oj cinko się musi w tej Europie prząść, cinko...
Jedno jajeczko, parę plasterków szynki i serka. Do tego jakieś ziarenka, co to by ich nawet nasze kury nie ruszyły, z mlikiem. Żadnych kartofli, słoniny, ani nawet zacierki na mliku!
Na szczęście chleba można brać ile dusza zapragnie.( Koledzy przezywajo mnie od tego Bochenek...)
Na obiad to już nie ma problemów. Co prowda porcje jak dle dzieci w przedszkolu, ale miastowe to albo mało jedzo, albo mięsa wcale nie tkną... Chore to jakieś czy co..? Tak więc wszystko czego nie zjedzo przynoszą do mnie i jest dobrze.

Te miastowe to w ogóle dziwne jakieś som...Biegać to to nie potrafi. Bić się też nie...
Mamy tu takie biegi z ekwipunkiem. No tak jak u nas co ranek, ino nie z wiadrami. Krótkie takie. Jak z naszy remizy do kościoła w Rokicicach Dolnych. Po dobiegnięciu na miejsce to miastowe tylko gały wybałuszajo i dyszo jak parowozy. Nie wiadomo dlaczego ale wymiotujo przy tym, i to czasami z krwią. Po 5-ciu kilometrach i to jeszcze w maskach ochronnych! A potem to trzeba ich z powrotem do koszar ciężarówkami zawozić, bo się już do niczego nie nadajo.
Na ćwiczeniach z walki wręcz to lekko takiego ściśniesz ...i już ręka złamana! To pewnie z ty kawy co ją litrami chlejo, i przez to mięso, co go to nie jedzo...! Najsilniejszy jest u nas taki Kowalski z Rembowic koło Gałdowa, potem ja. No, ale un ma 2 metry i pewnie ze 120 kg, a ja 1,66 m i chyba z 72 kg...bo trochę mi się łostatnio od tego wojskowego jedzenia przytyło..

A teraz uwaga, będzie najśmieszniejsze! Koniecznie powiedzcie o tym wujkowi Ryśkowi, Garbatemu Bronkowi i mojemu Zdziśkowi. Mam już pierwsze odznaczenie za strzelanie!!! A tak mówiąc szczerze, to nie wiem za co... Ten czarny łeb na tej ich tarczy wielki jak u byka. I wcale się nie rusza jak te nasze dziki i zające. Ani nikt nie strzela do ciebie nazad, jak to u nas bracia Bylakowie, z tych ichniejszych dubeltówek.
Naboje - marzenie...i w dodatku nie trzeba ich samemu robić! Wystarczy wziąć te ich nowiutkie giwery, załadować, i każdy co nie ślepy trafia bez celowania!

Nasz kapral to podobny do naszej belferki Gorcowej z Rokicic. Gada, wrzeszczy, denerwuje się, a i tak nie wiadomo o co mu chodzi. Trochę się z początku na mnie zawziął i kazał biegać w samym podkoszulku, w deszczu, po placu apelowym. Dostał jednak raz ode mnie szklankę tego samogonu od wujka Franka i go o mało szlag nie trafił. Ganiał potem cały czerwony na pysku po tym samym placu, a potem przez pół dnia nie wychodził z kibla. Kazał mi następnego dnia rano butelkę tego frankowego samogonu do samego dna wypić. Na raz. No i co? I nic! Normalny samogon, taki jaki znam od dziecka. Kapral znowu wybałuszył gały, a tera ciągle gapi się na mnie podejrzliwie, ale mam już święty spokój.
Powiedzcie wszystkim, że to całe wojsko to super sprawa. Niech szybko przyjeżdżają i się zapisują, póki są jeszcze wolne miejsca.

Całuję Was wszystkich mocno ( a szczególnie mojego Zdziśka )

Wasza córka Marysia
P. Coelho "Walkirie"
Awatar użytkownika
koliberek
Weterani

Postautor: wac » pn gru 10, 2007 12:22 pm

fajnie maryś, a teraz ja:
Przychodzi facet do apteki, pokazuje dłoń i mówi:
- Pięć.
- Co pięć? - pyta aptekarz.
- Poproszę pięć tabletek Viagry. Zaprosiłem pięć fajnych lasek na wieczór.
Następnego dnia ten sam facet przychodzi znowu i pokazuje dwie dłonie.
- Co? Dziesięć? - pyta aptekarz.
- Nie, poproszę krem do rąk. Nie przyszły. [wac]
Awatar użytkownika
wac
Weterani

Postautor: wac » wt gru 18, 2007 6:39 pm

"75-latek przyszedł do lekarza na badanie nasienia. Lekarz dał mu słoiczek i
powiedział:
- Proszę wziąć ten słoik do domu i przynieść na jutro dawkę spermy.
Następnego dnia dziadek przychodzi i stawia słoiczek czysty i pusty tak jak
poprzedniego dnia.
- Doktorze, to było tak: Najpierw próbowałem prawa ręką, i nic. No to
spróbowałem lewa ręką, i też nic. Wiec poprosiłem o pomoc żonę. I ona
próbowała prawa ręką, potem lewa ręką, i ciągle nic. Próbowała nawet ustami
najpierw ze sztuczna szczęka, potem bez sztucznej szczęki, ale wciąż nic.
Zawołaliśmy nawet panią Helenę, nasza sąsiadkę. I ona też próbowała -
najpierw obiema rekami, potem pod pacha, nawet próbowała go ściskać
kolanami. No i nic!
- Zawołaliście państwo sąsiadkę?! - pyta zszokowany lekarz.
- Tak. Ale niezależnie, jak bardzo się staraliśmy, nie udało nam się
otworzyć tego cholernego słoika! [wac]
Awatar użytkownika
wac
Weterani

Postautor: cicho_borowska » wt gru 18, 2007 9:47 pm

[lol] [lol] [lol]
Lao Tsy
Awatar użytkownika
cicho_borowska
Weterani

Postautor: Onaela » wt gru 18, 2007 11:59 pm

[lol] [lol] [lol]
Hrabia i hrabina spędzaja noc poślubną.Rano zniesmaczony hrabia zacina się w palec i skrapia krwią prześcieradło.
-Niech chociaż pozory bedą........
Hrabina,równie zniesmaczona wysmarkała się w prześcieradło i mówi:
-masz rację hrabio.....
Onaela
Weterani

Dziadzio z poczuciem humoru

Postautor: Nina » śr gru 26, 2007 5:39 pm

Znalezione na onet.pl ubawiło mnie to strasznie [lol]

88-latek miał specyficzne poczucie humoru
Chet Fitch z Oregonu na zachodzie USA zmarł w październiku, w wieku 88 lat. Wielkie było zdumienie jego rodziny i przyjaciół, gdy na święta otrzymali od niego kartki z życzeniami i adresem zwrotnym: "Niebo".
Kartek w sumie było 34.

- Poprosiłem Szefa, żebym mógł się wymknąć i powysyłać trochę kartek. Z początku się nie zgodził. Nalegałem jednak i w końcu powiedział "No dobrze, na litość boską, idź ale nie baw tam zbyt długo" - napisał Fitch. Pozdrowienia kończą się słowami: - Pewnie spotkam się z wami (z niektórymi wcześniej, niż się spodziewacie). Życzę wam naprawdę radosnych świąt.

Okazało się, że kartki z zaświatów były żartem, który Fitch przygotowywał przez 20 lat wspólnie ze swoją fryzjerką Patty Dean.

Przez ten czas uzupełniał listę adresów i dawał pieniądze, gdy ceny usług pocztowych szły w górę - opowiedziała Dean lokalnej gazecie "Ashland Daily Tidings". Wspominała, że na jesieni Fitch spojrzał na nią z fotela i powiedział, że pewnie jest znużona pilnowaniem tej korespondencji. - Myślę, że będziesz mogła wysłać kartki jeszcze w tym roku - powiedział 88-latek; tydzień potem zmarł.

- To niesamowite. Chet zawsze chciał śmiać się ostatni - powiedziała jedna z adresatek życzeń, Debbie Hansen Bernard, która przyjaźniła się z Fitchem od blisko 25 lat.
Awatar użytkownika
Nina
Weterani

Postautor: Cebulka » czw sty 03, 2008 3:29 pm

Nieźle [lol]

Ale swoja drogą pogratulować tak lekkiego podejścia do własnej smierci [prosi]
Śpieszmy się czynić dobro
Awatar użytkownika
Cebulka
Administrator

Postautor: wac » wt sty 08, 2008 2:50 pm

Sławny myśliwy pokazuje znajomemu swoje trofea. Gość zachwycony widokiem licznych poroży, szabli i kłów, nagle woła:
- W rogu salonu widzę na ścianie głowę uśmiechniętej kobiety!
- To głowa mojej teściowej. Do ostatniej chwili myślała, że chcę ją sfotografować. [wac]
Awatar użytkownika
wac
Weterani

Postautor: Anamaria » wt sty 08, 2008 11:17 pm

[rotfl] [rotfl] [rotfl] [rotfl]
Awatar użytkownika
Anamaria
Weterani

Postautor: Sz_elka » wt sty 08, 2008 11:45 pm

Wacu jesteś niemożliwy! [lol]
A co na to Twoja Teściowa? Fotografuje się bez obaw??? 8)
Elka
Awatar użytkownika
Sz_elka
Weterani

PoprzedniaNastępna

Wróć do Humor