Zgodnie z tematem działu poszukuję, zgodnie z tematem wątku- ekipy, czyli ludzisków, którzy mają trochę wolnego czasu i chcę go spędzić aktywnie fizycznie, ale nie koniecznie w ogródku, a przynajmniej nie w swoim ogródku...
Cała rzecz wygląda tak, ze gamoń wymyślił sobie, iże pojedzie nad morze w sierpniu... rowerem. Jedyny problem tkwi w tym, że nad morze jest ode mnie tylko 650km i nie chciałoby mi się jechać samemu. Wyjazd planuję wstępnie na 7 sierpnia, ale to może ulec niewielkiej zmianie. Jeśli ktoś z Was moi drodzy był by chętny, aby towarzyszyć mi na całej długości trasy, lub tylko na poszczególnych jej etapach to proszę się wypowiadać, a konkretne propozycje proszę na PRV. Jeśli ktoś z Was ma może jakiś plik gps z trasą z okolic Oświęcimia w stronę Bałtyku to chętnie przyjmę. Czekam także na różne pomysły tras, ciekawe porady itp, gdyż po raz pierwszy wybieram się w taką podróż. Jak tylko zaplanuję trasę, to napiszę jak będzie ona mniej więcej przebiegać. Jeszcze raz podkreślam że czekam na propozycję towarzyszenia mi na całej długości oraz na poszczególnych etapach. Pozdrawiam:)