Ja musiałam parę razy klikać i w miskę u góry, i we właściwą, i na koniec pojawiał mi się komunikat koło wypełnionej miski KLIKNIJ i przechodziło! Ale dzisiaj też nic mi z tego nie wychodzi! Jakaś niepozbierana ta stronka! Ale będę jeszcze próbowała może jutro?!!!
A mnie za każdym kliknięciem pokazuje ten sam napis "Dziekujemy! Zapraszamy jutro" - trochę niepoważnie
"Z obecnego kryzysu są dwa wyjścia: normalne i cudowne. Normalne to takie, że Matka Boska jak zwykle zrobi cud i nas uratuje - a cudowne, że wszyscy zaczną uczciwie pracować, wypełniać swoje obowiązki itd."
"Z obecnego kryzysu są dwa wyjścia: normalne i cudowne. Normalne to takie, że Matka Boska jak zwykle zrobi cud i nas uratuje - a cudowne, że wszyscy zaczną uczciwie pracować, wypełniać swoje obowiązki itd."
Tosiu, nie wiem czy wszyscy, ale ja muszę się uderzyć w pierś - dzięki za przypomnienie...
Wiedza jest czymś, co istnieje w umysłach, nie w bazach danych – to relacyjna sieć faktów i umiejętności, wyuczona, praktykowana, z czasem doprowadzana do mistrzostwa.
Szczypiorka karmiłam wczoraj i dziś też będę ale psa sobie wybrałam jak zwykle jakiegoś z końca listy Chociaż pamiętając powodzenie akcji w zeszłym roku to spokojna głowa że wszystkie pojedzą
Mamy czas do 19ego grudnia.
I faktycznie, Szerlok i tablica.pl to to samo, tylko nazwę zmienili