Onaela pisze:Mietek,nie wiem jak Twoje,ale moje Hipeastrum niczym nie pyli
mietek pisze:Onaela pisze:Mietek,nie wiem jak Twoje,ale moje Hipeastrum niczym nie pyli
To może nie masz hipeastrum? a próbowałeś wyssać naktar z dna kielicha tegoż kwiatka?
M.
Onaela pisze:Mietek,serio nie ma u Ciebie śniegu
Szczęściarz w czepku urodzony
Onaela pisze:mietek pisze:Onaela pisze:Mietek,nie wiem jak Twoje,ale moje Hipeastrum niczym nie pyli
To może nie masz hipeastrum? a próbowałeś wyssać naktar z dna kielicha tegoż kwiatka?
M.
Według mojej wiedzy mam właśnie Hipeastrum,na dodatek przymierza się do kwitnienia Ssać nektar z dna kielicha Oj,coś czuję,że nasza dyskusja schodzi na niebezpieczne tory,dlatego powstrzymam się od odpowiedzi
Onaela pisze:Mietek,Ty jesteś pewien,ze mówisz o Hipeastrum ???
Ja u swojego żadnych pręcików ani pyłku,tym bardziej nektaru nie zaobserwowałam...
Ale mam słabą pamięć wzrokową,wiec może coś przeoczyłam??
Przyjrzę się tym razem jak zakwitnie
Ale pić nektaru nie zamierzam -a co to,ja pszczółka Maja jestem
Onaela pisze:Mietek,Ty jesteś pewien,ze mówisz o Hipeastrum ???
Ja u swojego żadnych pręcików ani pyłku,tym bardziej nektaru nie zaobserwowałam...
Ale mam słabą pamięć wzrokową,wiec może coś przeoczyłam??
Przyjrzę się tym razem jak zakwitnie
Ale pić nektaru nie zamierzam -a co to,ja pszczółka Maja jestem
Yennyfer pisze:Mieciu - fajny temat.
Ja w zeszłe wakacje pojechałam z meżem i synem na Kaszuby i jestem ZAUROCZONA - ludźmi, widaokami, atmosferą i CZYSTOŚCIĄ - tam nawet przystanki autobusowe są czyściutkie.
W domu wrzucę zdjęcia z tych wakacji.
Szkoda tylko, ze zakonczyly się dla nas źle - pod Leborkiem mieliśmy wypadek, cudem nic nam się nie stało, wyszliśmy z tego z siniakami tylko, auto do kasacji całkowicie.
Ale dobrze, ze tylko tak to się skończyło - auto(choc go szkoda) to rzecz nabyta, a życie i zdrowie...
W tym roku chcieliśmy też tam jechać,ale niestety - nie damy rady.
Mam jednak nadzieję, że wrócę tam - bo to piękne miejsce!
Pozdrawiam Cię Mieciu serdecznie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 70 gości