Kochani, mam pytanie z serii zupełnie niedziałkowej.
Czy ktoś z Was używa konta PayPal do otrzymywania zapłaty i do płacenia? Potrzebuję porady od aktywnego użytkownika.
fishi pisze:Kochani, mam pytanie z serii zupełnie niedziałkowej.
Czy ktoś z Was używa konta PayPal do otrzymywania zapłaty i do płacenia? Potrzebuję porady od aktywnego użytkownika.
fishi pisze:belva, dzięki za powitanie. Ja już jestem u Was od dawna, ale nie udzielam się.
fishi pisze:belva, dzięki za powitanie. Ja już jestem u Was od dawna, ale nie udzielam się.
A czy do swojego konta PayPal masz podpięty polski bank (konto lub kartę) , czy zagraniczny? Bo ja mam swoje konto PayPal połączone z amerykańskim bankiem i nie wiem czy lepiej utworzyć konto w PayPal z bankiem polskim, czy zostawić to, co mam, bo może nie ma różnicy.
Dodatkowo zzy to prawda, że kiedy ja płacę komuś, to nie ponoszę dodatkowych kosztów, ale kiedy ktoś płaci mi, to wtedy PayPal pobiera opłatę? Jakie są te opłaty (czytam na ich stronie, ale to jest dla mnie zagmatwane)?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 61 gości