Na wszystko jest wytłumaczenie.
Na wszystko jest wytłumaczenie.Cebulka pisze:Czyli miałaś ślimaki i byłaś nieszczęśliwa a teraz dalej masz ślimaki ale jesteś już szczęśliwa?
Ech kto rozgryzie kobiety
![radocha [radocha]](./images/smilies/509.gif)

Cebulka pisze:O ile pamiętam nigdy jeszcze chyba nie rozmawialiśmy o tym, a własnie jestem coraz bliższa założenia akwarium. Grzałkę mam bo kupiliśmy jak przywiozłam różne egzotyczne roślinki (zdechły niestety), akwarium też jest stare na strychu... A teraz w wolnych chwilach studiuję gatunki rybek.
Od prawie miesiąca studiowałam ten temat wieczorami tak intensywnie że aż śnił mi się po nocach ![[lezy_smiech] [ubaw]](./images/smilies/lezy_smiech.gif)

![serce [serce]](./images/smilies/serducho.gif)
![tuli [tuli]](./images/smilies/przytul.gif)
(Są dwie szkoły, jedni mówią że do akwarium pod warunkiem że jest dużo roślin można wpuszczać ryby od razu i dzięki temu akwarium szybciej dojrzeje, a inna że akwarium musi dojrzeć 2-3 tygodnie zanim się wpuści coś pływającego. I Kamikaze właśnie to sprawdza
![[ubaw2] [ubaw2]](./images/smilies/ubaw2.gif)
Piękne akwarium i brawa dla jego twórców ![brawo [brawo]](./images/smilies/brawa.gif)
![jupi [jupi]](./images/smilies/jupi.gif)

Musiałoby być przy jakiejś osobistej okazji 

taki mądry, czy rybeł se go utucza celem krótkiej chwili ostatecznej przyjemności
Widać jednak było że czują się fantastycznie, były żywe i super wybarwione.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość