A ja cały czas myślę, że to z nasionka.lucysia pisze:No w końcu mi się otworzyło zdjęcie.Piękne.Kupiłam sobie na wiosnę 2 szt ,ale jasne bo ciemnych nie było.Czy mogę się ustawić w kolejce po korzonek???
A ja cały czas myślę, że to z nasionka.lucysia pisze:No w końcu mi się otworzyło zdjęcie.Piękne.Kupiłam sobie na wiosnę 2 szt ,ale jasne bo ciemnych nie było.Czy mogę się ustawić w kolejce po korzonek???
Jak na dzisiaj to mają tylko 165cm. wzrostu.Badja pisze:Wac, miesiące nam się rozjeżdżają - u nas o słonecznikach nawet jeszcze nie słychać!
Na małej działce dzieją się wielkie rzeczy.lucysia pisze:A mój słonecznik ma dopiero 50cm.Czym ty je karmisz wac?A może jak dziewczyny bawisz się w czarodzieja i uroki czynisz
A jutro, najdalej pojutrze słoneczniki przerosną waca.Onaela pisze:Badja ma rację-czerwiec to absolutnie jeszcze nie jest miesiąc kwitnacych słoneczników U Waca chyba wszystko "pędzone" pokrzywą
Ciepło Cebulka, ciepło, a prawie gorąco.Cebulka pisze:Wac - coś czuję, że siałeś je do doniczek wcześniej i wsadzałeś już sadzonki do gruntu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości