Spoko, puści, puści.Cebulka pisze:No no no...
Bo jak to żona zobaczy to jeszcze go na zjazd nie puści!
Onaela pisze:Właśnie dopiero dzisiaj wysiałam pomidory do doniczek...I Tunbergię sypnęłam w doniczkę
Fil pisze: Ale jak nie sprawdzę to sie nie przekonam.
Fil pisze:Dziękuję za porady - zajrzę do tego kalendarza, choć ja raczej nie wierzę w takie rzeczy... Ale jak nie sprawdzę to sie nie przekonam.
Fil pisze: tydzień to chyba bardzo krótki okres na walkę z chwastami (w ciągu całego miesiąca). 3 tygodnie bez pielenia oznaczało jak do tej pory pielenie od początku
gruby miś pisze:ponieważ z matką naturą nie jestem jeszcze dostatecznie zqaprzyjaźniona, by rozumieć JEJ znaki, to jak ONA Ci basiu da znać, to proszę poinformuj i misia
dziś mi się śniło, że moja własna matka miała do mnie pretensje, że jeszcze nic w ogródku nie posiałam
amita pisze:Generalnie kwiecień jest do niczego,bo rzodkiewkę można siać w Wielkanoc A jakby czekać do kwadry uprawy i plewienia toby zarosło w cholenderę.Po co mi było się zagłębiać w kalendarz???Teraz to tylko problem
gruby miś pisze:ponieważ z matką naturą nie jestem jeszcze dostatecznie zqaprzyjaźniona, by rozumieć JEJ znaki, to jak ONA Ci basiu da znać, to proszę poinformuj i misia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości