Emmi pisze:Lucysia:)
To może załóż topik w kulinarnych o kosmetyce i leczeniu naturalnym?
Dodane po 4 minutach:
Werter//:)
Jak obiecałam próbowałam z tym albumem i zdjęciami, ale jakoś marnie to idzie. W galerii prywatne, czy osobiste - otwiera się już, bo wcześnej nie chciało, ale jesteś tylko TY, Tak pomyslałam, że może udało by Ci się powklejać dla wszystkich, czyli wchodząc każdy poszukał by swojego nicka, wszedłby i zapisał fotkę, co o tym myslisz?
Onaelu, rady, porady i sekrety tajników uprawy poszczególnych roślin udzielone przez bardziej doświadczonych w ich uprawie Forumowiczów, będą się pojawiać (oby jak najczęściej) w odpowiedzi na Nasze pytania jakie zadamy w poszczególnych Tematach ("Drzewa i krzewy owocowe", "Kwiaty w ogrodzie", "Kwiaty domowe", "Warzywa").Onaela pisze:to ja może zaproponuję dział "Rady i sekrety doświadczonych ogrodników"
Baś_22 pisze:Ja chciałabym zaproponować dział "Jaka to nazwa". Z dotychczasowych doświadczeń, także własnychwiem jakie to ważne aby znać nazwę kwiatka lub innej roślinki, którą się hoduje
Nie ukrywam, że mam właśnie już przygotowane takie pytanie
Gorąco przepraszam za zwłokę w odpowiedziBaś_22 pisze:Ponawiam propozycję utworzenia działu "Jaka to nazwa", którą złożyłam na 1-ej stronie. Czy administrator może się odnieść do tej propozycji?
Wróć do Komunikaty, instrukcje, poradniki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość