Cebulka pisze:Pewnie, że chcemy
Cebulka pisze:Dzięki belvo
Rozglądnę się za kaparami, może gdzieś będą
Swoja drogą ma ktoś przepis jak zrobic nasturcję a'la kapary?
Cebulka pisze:O ile wtedy pamiętam odpowiedź była "jak grzybki" a tymczasem grzybki to każdy jednak troche robi inaczej, w innym occie, z warzywami lub bez i nie wiem - czy te nasiona też obgotowywac trzeba?
belva pisze:Tak cebulko ale wszyscy gotuja je w occie z woda.. z dodatkiem soli.. Tak tez zrobilabym nasturcje.. Woda pol na pol z octem posolic i mniam..
Cebulka pisze:belva pisze:Tak cebulko ale wszyscy gotuja je w occie z woda.. z dodatkiem soli.. Tak tez zrobilabym nasturcje.. Woda pol na pol z octem posolic i mniam..
Małe przejęzyczenie pewnie - grzyby gotuje się najpierw pół godziny w wodzie z cebulą, a potem dopiero zalewa octem. Przynajmniej u nas I właśnie nie wiem, czy te kapary tak samo.
Kiedys muszę dokładniej ten problem przestudiować - ale narazie to nastrucji nie mam
I muszę sprawdzić, jak właściwie maja smakowac kapary
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości