tereklo pisze:Mietku, jak peklujesz na sucho to wydziela się płyn podobnie jak w przepisie, który wcześniej podałam?
tereklo pisze:Skąd bierzecie mięso? DObre będzie takie z dobrego sklepu czy lepiej pojechać do rzeźni?
mietek pisze:Mój przepis główny: soli i pieprzu ile trzeba + trochę serca włożone w przygotowanie potrawy = musi smakować
tereklo pisze:Czy jakoś zapeklować mięso kiełbasiane w grubszych kawałkach a dopiero potem zmielić i nadziać jelita?
mietek pisze:Sześć dni to nie zawiele dla kiełbaski choć można krócej, ale w chłodzie! co do Twojego opisu - na mokro w ciepłym się nie wypowiadam.
saginata pisze:No to super!!!!!!!!!!!
A jakie jelita kupiłaś-świeże czy w soli.
(...)
Nie wiem czy robiłaś kiedyś kiełbasy-ale podpowiem
(...)
Ale co tam-i tak była najpyszniejsza-bo własna
saginata pisze:Normalnie jesteś WIELKA!!!!!!!
saginata pisze:Ale te Twoje siatki są jakieś szersze niż moje.Nie wiem gdzie takie kupić.Do moich to boczek było trudno wcisnąć.
tereklo pisze: Polecam ten pomysł na aplikator do szynek, sama sobie poradziłam z osiatkowaniem mięsa a to zwykły kawałek rury pcv.
tereklo pisze: Polecam ten pomysł na aplikator do szynek, sama sobie poradziłam z osiatkowaniem mięsa a to zwykły kawałek rury pcv.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości