wac pisze: Przykładem jest przenośna skrzynia do wędzenia chociaż można ją jeszcze udoskonalić) montując termometr na górnej pokrywie (do perfekcji już całkiem blisko) Jako stacjonarna grillo-wędzarka, też bardzo dobrze się sprawdza niby nie duża, ale 15 kg. mięsiwa się tu zmieści, a z czystym sumieniem możemy powiedzieć, że "wiemy co jemy"
koliberek pisze:wac pisze: Przykładem jest przenośna skrzynia do wędzenia chociaż można ją jeszcze udoskonalić) montując termometr na górnej pokrywie (do perfekcji już całkiem blisko) Jako stacjonarna grillo-wędzarka, też bardzo dobrze się sprawdza niby nie duża, ale 15 kg. mięsiwa się tu zmieści, a z czystym sumieniem możemy powiedzieć, że "wiemy co jemy"
Znaczy masz na myśli ta skrzynię na moich fotkach??
N atym zdjęciu to chyab Twoja stacjonarna wędzarnia tak?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości